Bloodred gabonasikló

MENÜ

 

 

Motley

 

A legrégebbi minta, amit 1977-ben fedeztek fel. A motleyknál nincsen hasi minta, míg a többi minta is igen változó, ideális esetben a nyergek között kerek vagy ovális foltok vannak, de ezek néha csíkokba is összeolvadhatnak (ezeknek nincs közük a stripe génhez) Bármilyen színnel kombinálható!

 

Butter motley

 

Golddust motley

 

Lavender motley

 

Hurricane

 

A hurricane a motley egy nemesített fajtája, amit Mark Vervest 2007. szeptemberében tenyésztett ki.A foltokat vastag, sötétebb foltok ölelik körbe.A hurricane szín kombinálható bármilyen színnel.

 

Hurricane motley

 

Anery hurricane motley

 

Lavender hurricane motley

 

Banded motley

 

A motley minta szelektíven tenyésztett változata, amely bármely színnel keresztezhető. A háti foltok lenyúlnak és beleolvadnak az oldalsó foltokba, amellyel egy "csíkos" hatást ér el.

 

Miami banded motley

 

Banded motley

 

Stripe

 

A foltok helyett ezeknek az állatoknak 2 háti és 2 vékonyabb oldalsó, hosszanti irányos csíkja van, amely bármely színnel kombinálható.

 

Amelanistic stripe

 

Butter stripe

 

Normal stripe

 

Striped motley

 

A csíkos és a foltos keveréke. A nyereg hiányosságai részben csatlakoznak a széles csíkokra, azonban nem alkotnak folyamatos csíkot.

 

Butter motley stripe

 

Motley stripe baby

 

Zigzag / Aztec

 

Szabálytalan cikkcakk mintázat található az egész testen. Néha azték mintázatnak is nevezik.

 

Zigzag

 

Anery Zigzag

 

Cube

 

A stripe minta egy kitenyésztett változata, ahol a csík szaggatott, ezáltal egy ún. cubed hatást elérve. A minta bármely színnel kombinálható.

 

Snow cube

 

Cube baby

 

Caramel cube

 

Vanishing stripe

 

Csíkos színű sikló, amin a csíkozottság a fejen elkezdődik, de egyre fakul, majd eltűnik. Bármilyen színnel kombinálható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Asztali nézet